Följ mig på instagram

Björnjakt 2022

20 September 2022, 17:48

Har varit ujte på några björnjakter med två fällda björnar. Jag fick äran att skjuta en fin björn åt Hoss och Hasu på 105kg, kommer bli ett fint skinn som Perra i Boliden ska fixa till. Sedan sköt kompisen en fin hona på 150kg efter samma hundar.

Hösten har startat bra!

20 September 2022, 17:20

Äntligen efter många fiskepass, så hugger det på en riktigt fin öring på 4,2kg 72,5cm lång. En fisk som jag verkligen längtat efter!

Semester!

29 Juli 2022, 10:25

Blev rätt mycket isfiske i vintern, roiligt minne ifrån Ransarn där jag var upp två helger och kikmetade fjällröding. Sålde min skoter och väntar på min nya Lynx 59a Ranger som kommer i Oktober och November. Vårjakten på bock gick trögt faktiskt, men så är det ibland. Nu har man haft semester och varit nere hos svärföräldrarna i 3 veckor, hunnit med vildsvinsjakt och gösfiske. Det blev en fin gylta på 60kg i spannmålen och även två svängar av göstrolling. Några fina gösar blev det på resorna. Nu vankas skytteträning och fiske innan hösten kommer!

En bra höst och vintern har kommit!

25 November 2021, 15:28

Hösten har kommit och gått och älgjakten har väl gått hyfsat för oss iaf. Det märks att det är sämre med älg i länet tyvärr. Hundarna får söka långt innan upptag ibland. Björnjakten flöt på bra för oss det blev några i backen. Lyckades ta en problem grävling inne i Åsele, det var bra så den inte förstörde stugan. Nu när vintern är här så gäller mårdfångst, toppjakt och rävjakt. Så fällorna är gillrade, ett gäng iaf. två orrar har jag fått skjuta än så länge, men hoppas på fler och några tjädrar.

Ber om ursäkt!

28 Juni 2021, 19:24

Jag är verkligen seg på uppdatera, har inte skrivit på längesen. Men mycket har hänt med mycket vinterfiske och mårdfångst. vårjakten på bäver och bock blev väl rätt lyckad. Jennifer fick skjuta en fin bäver på 16kg och jag fick en på runt 10kg. Bytte jaktmark på bock och det blev lyckat en fin 6 taggare fick följa med hem. Mycket fiske har det blivit i älven också, rätt många gäddor har det blivit och fina abborrar. Provanställningen avklarad som svetsare och jag fick fast anställning 2 augusti , så det känns bra. Svärfar och svågern kommer upp nu på lördag och vi åker ner till Åkers Styckebruk för att träffa jennifers familj och det blir väl en del vildsvinsjakt.

First Prev Page 1 of 42 Next Last