Följ mig på instagram

God fortsättning!

08 Januari 2020, 17:47

Då är man återigen tillbaka till vardagen, julledigheten har varit härlig som vanligt. Firat jul hemma i Åsele och hann ta några fällor och jaga toppfågel på juldagen. På annandagen så åkte vi ner till Åkers Styckebruk för att umgås med Jennifers familj och jaga vildsvin. Så jag satt många kvällar och vaka på en slipad galt som tyvärr klarade sig. Fick uppleva min första drevjakt och se ett rådjur iaf, annars var det lite vilt. Åkte som vanligt på världens förkylning, som jag försöker kurera bort så att jag kan jaga toppfågel och kolla fällorna till helgen. Blir kanske att man flyger ner en lång helg och jagar lite framöver.

Traperlinan!

15 December 2019, 20:55

Hela helgen har gått till att gillra och flytta fällor på färska mårdspår, så nu ser jag fram emot att vittja dom framöver. Hoppas på många mårdar denna säsong!

Har beställt några nya fällor hos kompisen och kollegan Christian "Trappern" Nilsson, han säljer trapper90 som är rostfria och dom bästa fällorna enligt mig. 

 

Ser fram emot julledigheten, då händer det spännande saker. 

Bättre sent än aldrig!

08 December 2019, 22:15

De flesta helgerna har sett likadana ut, har försökt jaga fågel, räv och fällorna. Måste säga att allt förutom vakjakten på räv har flytit på bra, Har hunnit få två mårdar och skjutit några tjäder/orrtuppar. Däremot så fick jag min första räv, på fjärde vakpasset så det var riktigt härligt. Så jag jagar på och är ute på helgerna så mycket jag bara kan, har fått det mesta på film också!

 

Ska sätta igång och redigera en fällfångst film till bvearplay också, så det blir bra till jul.

 

Skitjakt på er alla!

Orrjakt i oväder!

29 Oktober 2019, 16:14

Inget trevligt jaktväder på lördagen då det var snöblandat regn, men samtidigt så gillar orrarna oväder och sitter rätt bra då. Jag lyckades skjuta 3st efter någon mils smygjakt och stött dom gång på gång så kom lägena eftersom. I söndags så blev det två st orrar i snöovädret, fick en höna på morgon och en orrtupp på eftermiddagen. Dom hade satt sig på marken i en plantering, men så stötte jag upp flocken så dom kom upp på topp, tillslut så fick jag läge på tuppen så då föll helgens femte orre. 

Jakten rullar på!

22 Oktober 2019, 12:18

Helgen gick bra och det blev en kalv för en passkytt och några järpar för mig. Fint väder och kallt var det. Men med en fin eld så gick det bra. Kommer väl att jaga älg några helger till framöver, sedan satsa på att åka ner till södern och hälsa på svärföräldrarna för att jaga lite.

First Prev Page 1 of 37 Next Last