Följ mig på instagram

Oktoberjakt!

14 Oktober 2019, 17:56

Nu är det älgjakt igen efter brunst uppehållet och vilken lyckad premiär det blev, kompisen fick skjuta en 20 - taggare efter sin hund Hasu. Stort grattis till honom, en av det största älgarna som vi har fått skjuta på många år. Stolpe ut för min egen del, riktigt nära att få skjuta en kalv. Men jakt är jakt och vi tar nya tag!

Orrtupp!

30 September 2019, 17:46

Helgen som var blev riktigt bra, det blev två nötskrikor, en orrtupp och en tjäderhöna. Så det får väl duga helt enkelt, riktigt kul med orrar som spelar och man får smyga sig på dom. Nu sitter jag och redigerar lite film om fågeljakt, men hoppas veckan går fort så man får ut igen och jaga.

Älgjakt!

22 September 2019, 16:30

Nu har man varit seg på att uppdatera igen, men älgjakten har gått fantastiskt bra med tanke på att det är en sämre älgstam. Det har ramlat några åt kompisen och hundförarens unghund Hoss, riktigt kul! Sedan har som vanligt Enzo levererat älg och björn i höst så både hundförare och jag är sjukt nöjda med han. Hasu har naturligtvis gjort kanonjobb och det har blivit avslutat på ståndskall åt honom. Har hunnit stötjaga fågel och fick mig en grann orrtupp och tjädertupp på 4,3kg. Nu blir det att invänta oktoberjakten och jaga lite fågel i uppehållet också, kanske gillra upp några fällor.

Lyckad Björnjakt!

01 September 2019, 19:06

Äntligen så gick en jägardrömm i uppfyllelse och jag fick skjuta min första björn för två duktiga jämthundar. Björnen var en fin hane på drygt 100kg, som jag ska upp med till Jakt och Trofe i Boliden med. En mäktig upplevelse jag aldrig kommer att glömma, det största som har hänt en. Nu ska det bli roligt att jaga älg framöver, så hoppas det går bra.

Nytt Pb på aborre och bockpremiär!

27 Augusti 2019, 9:31

Nu är jag tillbaka, har som vanligt varit dålig på att uppdatera här på sidan. Men nu ska ni få läsa om vad jag har hunnit med i några helger. Har hunnit med lite rävjakt och fiskat. Samma helg som bockpremniären som gick tungt tyvärr med lite djur observerat och inget skjutet. Så vi for till stugan för att fara på djupet och fiska abborre vilket fick bra det blev en på 1,6kg och en på 1,5kg dom var 44cm och 46,5cm lång. Farsan var värst på 1,65 och 46cm lång. Jag fick även en gädda på 5,3kg och 90cm lång riktigt rolig att få. Nu längtar man till älgjakten framöver och härligt att allt har börjat komma igång.

First Prev Page 1 of 36 Next Last