Följ mig på instagram

Slut på bäverjakten!

16 Maj 2018, 19:24

Vilken fantastisk bäverjakt man har fått upplevt med flickvännen, sammanlagt har vi skjutit 6st. Verkligen flyt att få se dom direkt när vi har kommit ner till hyddorna och alla är med på film. Första våren jag jagade bäver ( för 15 år sedan) så sköt vi 6st det året. Sedan att Jennifer fick skjuta sin första och andra har varit kul för henne. Nu blir det lite vårbocksjakt innan den är slut. 

Lyckade bäverjakter!

05 Maj 2018, 21:34

Blev en spännande smygjakt på söndags kvällen och jag lyckades få skjuta säsongens andra bäver. Sedan blev det bockpremiär och den var verkligen spännande, dock så såg vi ingen bock utan getter. Men det var trevligt att smygjaga vid lägdor och spana av efter bocken. Fredag kväll begav jag och Jennifer på jakt igen efter bäver, blev även då ett senare pass så det blev smygjakt. Efter ett tag så stanna vi av vid hyddan och hörde ett plask längre ned, så vi följde efter och tillslut så kunde Jennifer få skjuta sin andra bäver och första hon får med sig hem. Härliga vårjakter när den är som bäst, hoppas på flera lyckade jakter.

Ett säkert vårtecken!

25 April 2018, 11:10

Nu är det verkligen vår när man får möjlighet att jaga bäver, Jennifer lyckades få skjuta sin första bäver som for under isen och dog tyvärr. Ska satsa så mycket jag kan på bockjakt och bäverjakt i vår. Den 19 maj så finns jag på Ramsele's jakt och fiskeässa. 

Påsk!

04 April 2018, 15:27

Det var ett tag sedan jag skrev här, åseles marknad har varit och även påsken. Det har varit riktigt fint väder under påsken, däremot sämre med fisket det blev bara 8 gäddor. Fällorna har jag också slagit igen så nu få mårdarna det lungt. Hoppas det kommer någon räv så man få vaka litegrann nu på slutspurten av rävjakten. Annars blir det att vara ute och fiska. 

Mårdfångst!

19 Februari 2018, 16:55

Härlig helg med mård nummer 3 i fällan, en gävleborgsfälla betad med tjäderslakt, lockmedel och honung. Får hoppas på några fler framöver, ska även bli spännande att jaga lodjur. 

First Prev Page 1 of 27 Next Last