Följ mig på instagram

Bättre sent än aldrig!

Igår, 22:15

De flesta helgerna har sett likadana ut, har försökt jaga fågel, räv och fällorna. Måste säga att allt förutom vakjakten på räv har flytit på bra, Har hunnit få två mårdar och skjutit några tjäder/orrtuppar. Däremot så fick jag min första räv, på fjärde vakpasset så det var riktigt härligt. Så jag jagar på och är ute på helgerna så mycket jag bara kan, har fått det mesta på film också!

 

Ska sätta igång och redigera en fällfångst film till bvearplay också, så det blir bra till jul.

 

Skitjakt på er alla!

Orrjakt i oväder!

29 Oktober 2019, 16:14

Inget trevligt jaktväder på lördagen då det var snöblandat regn, men samtidigt så gillar orrarna oväder och sitter rätt bra då. Jag lyckades skjuta 3st efter någon mils smygjakt och stött dom gång på gång så kom lägena eftersom. I söndags så blev det två st orrar i snöovädret, fick en höna på morgon och en orrtupp på eftermiddagen. Dom hade satt sig på marken i en plantering, men så stötte jag upp flocken så dom kom upp på topp, tillslut så fick jag läge på tuppen så då föll helgens femte orre. 

Jakten rullar på!

22 Oktober 2019, 12:18

Helgen gick bra och det blev en kalv för en passkytt och några järpar för mig. Fint väder och kallt var det. Men med en fin eld så gick det bra. Kommer väl att jaga älg några helger till framöver, sedan satsa på att åka ner till södern och hälsa på svärföräldrarna för att jaga lite.

Oktoberjakt!

14 Oktober 2019, 17:56

Nu är det älgjakt igen efter brunst uppehållet och vilken lyckad premiär det blev, kompisen fick skjuta en 20 - taggare efter sin hund Hasu. Stort grattis till honom, en av det största älgarna som vi har fått skjuta på många år. Stolpe ut för min egen del, riktigt nära att få skjuta en kalv. Men jakt är jakt och vi tar nya tag!

Orrtupp!

30 September 2019, 17:46

Helgen som var blev riktigt bra, det blev två nötskrikor, en orrtupp och en tjäderhöna. Så det får väl duga helt enkelt, riktigt kul med orrar som spelar och man får smyga sig på dom. Nu sitter jag och redigerar lite film om fågeljakt, men hoppas veckan går fort så man får ut igen och jaga.

First Prev Page 1 of 36 Next Last