Följ mig på instagram

Dålig på att uppdatera!

29 Maj 2023, 19:44

Har verkligen varit dålig på att uppdatera sidan, mycket har hänt hunnit fiska mycket i fjällen denna vinter. varit på Ransarn och fiskat röding. Men haft en riktigt rolig vinter med 59an, många mil har det blivit! nu på våren så har det blivit lyckad bäver och bockjakt även trevliga filmsekvenser. Nu laddar man för lång helg för att åka ner till svärföräldrarna ,sedan blir vi där stort sett hela semestern också, blir trevligt att jaga lite vildsvin. Nya filmer kommer även på Bearplay så håll utkik!

Björnjakt 2022

20 September 2022, 17:48

Har varit ujte på några björnjakter med två fällda björnar. Jag fick äran att skjuta en fin björn åt Hoss och Hasu på 105kg, kommer bli ett fint skinn som Perra i Boliden ska fixa till. Sedan sköt kompisen en fin hona på 150kg efter samma hundar.

Hösten har startat bra!

20 September 2022, 17:20

Äntligen efter många fiskepass, så hugger det på en riktigt fin öring på 4,2kg 72,5cm lång. En fisk som jag verkligen längtat efter!

Semester!

29 Juli 2022, 10:25

Blev rätt mycket isfiske i vintern, roiligt minne ifrån Ransarn där jag var upp två helger och kikmetade fjällröding. Sålde min skoter och väntar på min nya Lynx 59a Ranger som kommer i Oktober och November. Vårjakten på bock gick trögt faktiskt, men så är det ibland. Nu har man haft semester och varit nere hos svärföräldrarna i 3 veckor, hunnit med vildsvinsjakt och gösfiske. Det blev en fin gylta på 60kg i spannmålen och även två svängar av göstrolling. Några fina gösar blev det på resorna. Nu vankas skytteträning och fiske innan hösten kommer!

En bra höst och vintern har kommit!

25 November 2021, 15:28

Hösten har kommit och gått och älgjakten har väl gått hyfsat för oss iaf. Det märks att det är sämre med älg i länet tyvärr. Hundarna får söka långt innan upptag ibland. Björnjakten flöt på bra för oss det blev några i backen. Lyckades ta en problem grävling inne i Åsele, det var bra så den inte förstörde stugan. Nu när vintern är här så gäller mårdfångst, toppjakt och rävjakt. Så fällorna är gillrade, ett gäng iaf. två orrar har jag fått skjuta än så länge, men hoppas på fler och några tjädrar.

First Prev Page 1 of 42 Next Last