Följ mig på instagram

Lyckade bockjakter!

28 Maj 2020, 18:25

Jakt är verkligen jakt... Det har gått upp och ner med vårens bockjakt, har varit i kusten hos kompisen och i inlandet, det gick trögt i början. Men sedan lossnade det med en fin mördarbock förra torsdagen. Har haft med mig Robin Myrestam ifrån Jaktjournalen som ville göra ett vårbocksreportage. Det kommer ni kunna läsa inom en snar framtiden hur det gick. 

Lite bockjakt!

17 Maj 2020, 11:47

Lite bockjakt har det blivit men det har inte stämt alla gånger tyvärr, men ska försöka jaga på i kusten tills jakten är över. Hoppas på lite kött i frysen och någon fin bock man får lämna till jakt och trofe i Boliden.

 

Nya tag och skitjakt på er!

Lite bäverjakt!

05 Maj 2020, 16:58

Har varit ute och jagat med bäver men trögt på dom ställen man har haft, tycker nya individer skulle ha flyttat in men verkar segt. Får se om det blir någon bockjakt också, ska försöka mig ut och hitta nya bäverställen iaf.

Påsken är över och nytt samarbete!

26 April 2020, 21:05

Det var den påsken det, går alltid fort när man har kul, och många gäddor blev det. Vi torkade några och filéade dom flesta. Så vi testade att göra gäddbiffar som blev riktigt gott, så nu har vi mycket gäddfärs hemma.

 

Sedan så har jag påbörjat ett nytt spännande samarbete med Casström i Lycksele som har fantastiska produkter som till exempel yxor, knivar åtelkameror och vildmarksliv. Så har fått knivar som ska testas och läderprodukter till bältet. Jag är glad att få samarbeta med Casström.

Korttidspermitering!

08 April 2020, 7:57

I samband med denna corona kris så blev vi permiterad på mitt jobb, det innebär att jag ska gå ner i tid ifrån jobbet och behålla hyfsad lön. Så nu har jag fått 3 veckors ledig och jobbar varannan vecka framöver. Har hunnit med en del fiske och rävjakt redan, blev 3 rävar om helgen och Jennifer fick skjuta en och inviga sin tikka t3. Mer fiske och rävjakt ska det bli, sedan kommer bäverjakten och bockjakten, våren är en härlig tid.

First Prev Page 1 of 38 Next Last