Följ mig på instagram

Älgjakt!

Igår, 16:30

Nu har man varit seg på att uppdatera igen, men älgjakten har gått fantastiskt bra med tanke på att det är en sämre älgstam. Det har ramlat några åt kompisen och hundförarens unghund Hoss, riktigt kul! Sedan har som vanligt Enzo levererat älg och björn i höst så både hundförare och jag är sjukt nöjda med han. Hasu har naturligtvis gjort kanonjobb och det har blivit avslutat på ståndskall åt honom. Har hunnit stötjaga fågel och fick mig en grann orrtupp och tjädertupp på 4,3kg. Nu blir det att invänta oktoberjakten och jaga lite fågel i uppehållet också, kanske gillra upp några fällor.

Lyckad Björnjakt!

01 September 2019, 19:06

Äntligen så gick en jägardrömm i uppfyllelse och jag fick skjuta min första björn för två duktiga jämthundar. Björnen var en fin hane på drygt 100kg, som jag ska upp med till Jakt och Trofe i Boliden med. En mäktig upplevelse jag aldrig kommer att glömma, det största som har hänt en. Nu ska det bli roligt att jaga älg framöver, så hoppas det går bra.

Nytt Pb på aborre och bockpremiär!

27 Augusti 2019, 9:31

Nu är jag tillbaka, har som vanligt varit dålig på att uppdatera här på sidan. Men nu ska ni få läsa om vad jag har hunnit med i några helger. Har hunnit med lite rävjakt och fiskat. Samma helg som bockpremniären som gick tungt tyvärr med lite djur observerat och inget skjutet. Så vi for till stugan för att fara på djupet och fiska abborre vilket fick bra det blev en på 1,6kg och en på 1,5kg dom var 44cm och 46,5cm lång. Farsan var värst på 1,65 och 46cm lång. Jag fick även en gädda på 5,3kg och 90cm lång riktigt rolig att få. Nu längtar man till älgjakten framöver och härligt att allt har börjat komma igång.

svärföräldrar och vildsvinsjakt!

31 Juli 2019, 18:52

Varje år så åker jag och Jennifer till Åkers Styckebruk till hennes föräldrar när man har semester. Då passar jag även på att sitta vid vildsvinsåteln och hoppas på något vildsvin ska komma. Ifjol fick jag inte se något alls på två pass, iår fick jag se en sugga iaf och massa rävar under två vakpass. Det är riktigt spännande att få passa påå vildsvin, sen vet man aldrig vad som kommer där också. Som vanligt så går alltid tiden fort när man är där nere hos svärföräldrarna. Ska försöka åka ner och jaga fler svängar där nere, men nu är det fokus på räv och grävlingspremiären.

Semester!

18 Juli 2019, 8:36

Mycket har hänt dessa veckor bland annat så bytte jag äntligen bil till en av mina drömbilar. Köpte en nissan navara np300 som känns riktigt bra och hämtat Jennifers ljuddämpare ifrån stalon som köptes i jakt och trofe i Boliden. Semestern har naturligtvis börjat också, riktigt skönt är det så vi har hunnit fiska litegrann och fått några abborrar som grillade i folie, vart suveränt gott.

First Prev Page 1 of 35 Next Last