Följ mig på instagram

Midsommar förbi och snart semester!

25 Juni 2020, 19:25

Då har midsommar redan passerat och semestern närmar mig sig, naturligtvis så tog jag på mig att jobba en vecka extra. Så sparar man den vecka till jakten såklart, sedan har jag snart gjort jaktfilmerna klara en iaf. ska bli kul att få komma med lite nytt material åt er.

Nya filmer på bearplay!

10 Juni 2020, 14:52

Har varit och spelat in lite material för kommande bearplay filmer, hoppas ni är taggade för det är jag.

Sista bockjakten!

02 Juni 2020, 11:55

Skam den som ger sig, tillslut så föll alla bitarna på plats och bockjakten lossnade rejält. Tänkte en hel vecka på en fin sex taggare som jag skulle prova på lördag morgon och kväll. Men det gick som det skulle och bocken dök upp på morgon, jag kunde krypa fram och skjuta den. Tyvär så gick den undan en bit, så vi hämta Tyson som gjorde ett kanon jobb med spårning och där låg den en fin sex taggare. Alla bockhorn ska upp till perra i Boliden på jakt och trofe. Nu blir det vapenvård och skytteträning sedan vildsvinsjakt i sommar.

Lyckade bockjakter!

28 Maj 2020, 18:25

Jakt är verkligen jakt... Det har gått upp och ner med vårens bockjakt, har varit i kusten hos kompisen och i inlandet, det gick trögt i början. Men sedan lossnade det med en fin mördarbock förra torsdagen. Har haft med mig Robin Myrestam ifrån Jaktjournalen som ville göra ett vårbocksreportage. Det kommer ni kunna läsa inom en snar framtiden hur det gick. 

Lite bockjakt!

17 Maj 2020, 11:47

Lite bockjakt har det blivit men det har inte stämt alla gånger tyvärr, men ska försöka jaga på i kusten tills jakten är över. Hoppas på lite kött i frysen och någon fin bock man får lämna till jakt och trofe i Boliden.

 

Nya tag och skitjakt på er!

First Prev Page 1 of 39 Next Last