Följ mig på instagram

Isfiske och korvgrillning!

24 Mars 2020, 20:09

Som vanligt så är man seg på att uppdatera sidan, men det har blivit mycket skoterkörning, fällor och fiske. Vårvintern är riktigt härlig tid, att kunna vara ute i fantastisk väder och köra skoter för att kunna hitta bra fiskeplatser. Längtar även till bäver och bockjakten, ska bli riktigt spännande framöver!

Fällor och isfiske!

25 Februari 2020, 12:36

Under några helger så är det naturligtvis fällorna som har fått fokus då toppjakten är över. Senaste helgen så var syskonbarnet Emma på besök så jag och Jennifer tog med hon ut på lite isfiske och varma mackor. Fisket gick hyfsat 8st fina matabborrar på runt 300 - 600gramm och en vacker gädda på 4kg. Hoppas på bra fiske och fällfångst framöver.

Slut på toppjakten!

03 Februari 2020, 20:19

Får börja med att be om ursäkt, har ännu en gång varit extremt dålig på att uppdatera. Har hunnit få mård och haft riktigt lyckade toppjakter. En helg så fick jag med mig en tupp på 4,64kg, riktigt fin var den. Sista helgen på toppjakten så blev det två orrtuppar och två tjädertuppar, ett riktigt bra avslut på jakten. Nu kan jag sätta ut några fällor som jag har köpt av min gode vän Christian "trappern" Nilsson. Ska bli skönt att lägga fokus på räv och mårdfångsten. Perra uppe i Boliden är på gång med uppstoppningen av björnen också kommer bli riktigt spännande, han är ju så erfaren och duktig.

God fortsättning!

08 Januari 2020, 17:47

Då är man återigen tillbaka till vardagen, julledigheten har varit härlig som vanligt. Firat jul hemma i Åsele och hann ta några fällor och jaga toppfågel på juldagen. På annandagen så åkte vi ner till Åkers Styckebruk för att umgås med Jennifers familj och jaga vildsvin. Så jag satt många kvällar och vaka på en slipad galt som tyvärr klarade sig. Fick uppleva min första drevjakt och se ett rådjur iaf, annars var det lite vilt. Åkte som vanligt på världens förkylning, som jag försöker kurera bort så att jag kan jaga toppfågel och kolla fällorna till helgen. Blir kanske att man flyger ner en lång helg och jagar lite framöver.

Traperlinan!

15 December 2019, 20:55

Hela helgen har gått till att gillra och flytta fällor på färska mårdspår, så nu ser jag fram emot att vittja dom framöver. Hoppas på många mårdar denna säsong!

Har beställt några nya fällor hos kompisen och kollegan Christian "Trappern" Nilsson, han säljer trapper90 som är rostfria och dom bästa fällorna enligt mig. 

 

Ser fram emot julledigheten, då händer det spännande saker. 

First Prev Page 1 of 37 Next Last