Följ mig på instagram

Jennifers nya bössa!

30 Juni 2019, 12:04

Äntligen så blev det ett besök hos Perra på jakt och trofe i Boliden. Jag , Jennifer och kompisarna lämnade några bockar och bäverskinn. Jennifer hade fått licsensen på sin bössa Tikka t3x med jakt och trofes vapenpaket så kikaresikte och stalons ljudämpare ingår. Ska bli spännande att få ordning på den bössan genom att "break in" dom första skotten så bössan behåller den bästa precisionen. Hämtade även en staionär dator som kompisens brorsan har byggt åt mig så jag kan redigera film lättare. Vi börjar få ordning på lägenheten och snart kommer semestern närmare sen är det inte långt ifrån hösten!

Lyckad bockjakt!

13 Juni 2019, 22:05

Som vanligt är man sen på att uppdatera här, men har varit ute och jaga bock utanför hemmatrakten. Har även hunnit ut med båten på en premiärtur, men det fisket var trögt så det blev bara en abborre för Jennifer. Hunnit bli sambo med Jennifer också så nu har vi en stor lägenhet och trivs riktigt bra. Nu i helgen så åkte jag till min kompis Fredrik i kusten och jagade bock, efter många timmar och lite sömn så fick jag en gammal returbock, det var fruktansvärt härligt efter så mycket slit. Så det blir en sväng upp till Boliden på jakt och trofe för att lämna bockarna. Nu blir det väl bara att skytteträna i sommar, kanske att det blir vildsvinsjakt i södern, vi får se.  Blir även mycket fiske i sommar och en hel del redigering. 

Bäverjakt!

25 Maj 2019, 8:37

Efter några helgers kämpande och plaskande bävrar så fick vi tag i ett kanon bäverställe. Där Robin äntligen fick skjuta sin första och andra bäver, stort grattis! Jag var nära att få skjuta en men det var huvudsaken Robin fick komma till skott. Två fina bävrar på 19kg och 16kg, som kommer bli fina skinn på väggen. Har även hunnit med lite mera bockjakt, men har haft lite oflyt på den fronten, men än finns det möjlighet.

Påsk, abborrfiske och vårbock!

02 Maj 2019, 19:59

Som vanligt är jag seg på att uppdatera, men påsken var riktigt bra med säkert över 40st gäddor upptagna på krokarna. Hade ute 43st krokar som mest, på en sjö var dom verkligen på hugget och på en annan var dom svårflörtade. Riktigt trevlig påsk med fint väder och gott sällskap. Helgen efter var vi ut på sista isfiske svänge och den blev en succe, 37 matabborrar och 1 gädda. Abborrarna låg mellan 200 - 650gram, så jag och Jennifer filéade dom flesta och frös ner.

 

Vårbockjakt!

Blev bjuden på vårbocksjakt utanför Lycksele hos kompisen Robin och premiären blev riktigt lyckad! Vi var nära på att skjuta bocken på morgonpasset men den klarade sig då. Så när vi satt ute på eftermiddagen så fick jag en fin chans och allt gick bara bra, en fin 6 taggare blev det. Så nu ska Robin få komma till Åsele och jaga bäver, ska bli kul att få guida fram en bäver åt honom. 

Rekord abborre!

16 April 2019, 17:41

Som vanligt har jag varit seg på uppdatera, men har hunnit med en hel del på dessa veckor. Jag har varit på dop i Strängnäs och firat en polare som fyllt 30 år. Kompisen som fyllde 30 år tog vi till Umeå och överraskade honom där. Sedan har jag slagit igen fällorna också, det blev fyra mårdar denna säsong. Känner mig rätt nöjd med resultatet ändå, blev sämre med räven på åteln. Däremot så fick jag två fina tikar på åteln, bland annat en på 7,3kg som är riktigt tungt för att vara rävtik.

First Prev Page 1 of 34 Next Last